Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Stef Paglia Tickets, Tour Dates and Concerts

Stef Paglia

Waterside blues festival 2024

Apr 20, 2024

3:30 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Stef Paglia Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Het oude bekende Blues festival in Giethoorn had een rijke geschiedenis die terugging tot vele jaren geleden. Gedurende vele zomers was het een hoogtepunt voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van verder weg. Het festival bracht muziekliefhebbers samen in de pittoreske omgeving van Giethoorn, met de kenmerkende grachten als achtergrond en de authentieke sfeer van het dorp als decor. Helaas verdween dit geliefde festival enige tijd geleden, waardoor een leegte achterbleef in de harten van degenen die het hadden bijgewoond en gekoesterd. Maar dit jaar is er goed nieuws! Het oude vertrouwde Blues festival keert terug, zij het in een nieuwe, compacte vorm als een mini festival. Het is als een warme nostalgische omhelzing voor degenen die de muziek en de sfeer van vroeger hebben gemist. Dus laten we samen deze herleving van het Blues festival vieren en de bluesmuziek opnieuw laten weerklinken in de straten van Giethoorn. Het is een kans om herinneringen op te halen en nieuwe te creëren, terwijl we genieten van de tijdloze klanken van de blues. Het Waterside Blues Giethoorn festival is terug en klaar om u te verwelkomen voor een dag en avond vol muzikale magie.
Show More
festival banner
See who else played at Waterside blues festival 2024

Find a place to stay

Event Lineup
Stef Paglia
241 Followers
Follow
Java-Webster
15 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Stef Paglia Biography

The electrifying ensemble around the talented and acclaimed guitarist Stef Paglia, brings a unique blend of blues and rock ranging from pumping grooves, rough fuzz sounds to softer dreamy sounds. The rhythm section provides a tight and soulful rhythm. Together with the sonic tapestry of authentic Hammond organ and keys, they ensure the maximum impact and emotion to their performances. The harmonious backing vocals add an extra layer of soul and depth to Stef Paglia’s powerful lead. Are you ready to groove? We are!

Their latest EP number 3 spot in the American Blues/Rock chart in march 2023 is a testament to the band’s undeniable talent, musical prowess and broad appeal.
Read More
Blues
Rock
Follow artist