Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Mirai Tickets, Tour Dates and Concerts

Mirai

Mirai Summer Fest 2024 - Olomouc

Aug 31, 2024

3:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Mirai Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Dovezeme léto až k vám domů! Hromada zábavy, skvělé jídlo, drinky a kapela Mirai, jak jste ji nezažili. Takový bude MIRAI SUMMER FEST 2024 ve čtrnácti městech napříč republikou! Rozhodli jsme se, že je po letech hraní na letních festivalech čas na změnu. Chceme s vámi v roce 2024 zažít něco nového a speciálního, co jsme spolu ještě nezažili. Něco, co bude mít festivalový vibe, ale zároveň nám umožní být s vámi, našimi fanoušky, tak blízko, že si navzájem koukneme do očí, podáme si ruku a zahrajeme songy z našeho zpěvníku. Zahrajeme vám akusticky i na pořádné stage, dáme si speciální drink, který jsme pro SUMMER FEST vymysleli a možná si i jeden spolu namícháme. Prožijete s námi den plný zážitků, který zakončíme pořádnou afterparty! Těšíme se na Vás! Vaši Mirai.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Mirai Biography

Kapela MIRAI je držitelem několika prestižních Cen Anděl, Českých Slavíků, Hudebních cen Evropy 2 a zároveň je i nejstreamovanější českou kapelou v zemi.

Na scénu se hudební skupina z Frýdku-Místku dostala v roce 2014, kdy podepsala smlouvu s vydavatelstvím Universal Music a v roce 2017 vydala debutové album Konnichiwa. Do povědomí širší veřejnosti se kapela Mirai dostala především hitem Když nemůžeš, tak přidej, Anděl nebo písní Pojď, zapomenem, jimiž obsadili přední příčky žebříčků TOP CZ/SK. V kompletní sestavě: Mirai Navrátil (frontman/zpěvák), Šimon Bílý (bicí), Michal Stulík (basa), Tomáš Javůrek (kytara) vydali Mirai v roce 2019 druhou desku s názvem Arigato, s níž vyprodali tour zakončenou koncertem ve Foru Karlín.

Třetím albem Maneki Neko vydaným v roce 2021 se Mirai dostali na příčku nejposlouchanější české kapely. V roce 2023 odjeli MIRAI turné po hokejových halách, včetně už potřetí vyprodané O2 areny, zavítali také na Slovensko a v roce 2024 je kromě pokračování koncertů po slovenských klubech čeká také jejich vlastní festival Mirai Summer Fest, v rámci kterého zavítají i s novým albem do čtrnácti měst napříč republikou.
Read More
Pop
Follow artist