Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
WoodnoteDuo Tickets, Tour Dates and Concerts

WoodnoteDuo

Sølvsalen//Woodnote

Apr 18, 2024

6:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
WoodnoteDuo Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Duoen Woodnote har i løpet av relativt kort tid etablert seg som et sentralt band i Kongsbergs musikkmiljø. Særlig har de markert seg i jazzmiljøet. De er begge svært dyktige musikere og duoen spiller en utadvendt og swingende musikk basert på egne komposisjoner. De spiller en typisk «nåtidsmusikk» med sterkt jazzpreg. Således nevnes både Steve Gadd og Julian Lage som inspirasjonskilder. Jazzklubben i Kongsberg, Jazz Evidence, har for lengst sett kvalitetene i duoen og har hatt den på programmet flere ganger. Den har også fungert som «oppvarmingsband» for etablerte band som Krokofant og Master Oogway. Kongsberg Jazzfestival har en scene som kalles Jazzboksen. Der er det populært å spille, og bare de beste slipper til der. Woodnote spilte der på jazzfestivalen i 2023 og skal også spille der på årets festival. Ikke bare er de to musikerne dyktige, de er også svært dedikerte og jobber svært målbevisst med sin musikk. De ønsker å satse på en karriere som musikere og vil skaffe seg relevant utdannelse. Vi i jazzmiljøet på Kongsberg er ikke i tvil om at musikerne i Woodnote kan komme langt. Tor Dalaker Lund. (Leder og bookingansvarlig i Jazz Evidence. Har sittet 30 år i programkomitéen i Kongsberg Jazzfestival.)
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

WoodnoteDuo Biography

Duoen bestående av Erlend Andre Dahl på gitar og Einar Øyen på trommer, er energisk, dynamisk og up and coming.
Unggutta yrer av spilleglede og engasjement til musikken de fremfører. Deres unge alder gjenspeiler seg i dette. Energien og pågangsmotet. Men ikke misforstå, gutta leverer så til de grader.
Woodnote fremfører tidløs musikk, sjangeren kan man plassere etter eget øre. Mine ører sier blues, jass, prog og noe poppa innimellom.
Så lurer du på om du burde sjekke dette ut, ikke nøl. Sjekke det ut!
-Audun Haukvik

https://linktr.ee/woodnoteduo
Read More
Funk
Groove
Neo-soul
Jazz
Follow artist