Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Carles Denia Tickets, Tour Dates and Concerts

Carles Denia

MUSSOL

Apr 13, 2024

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Carles Denia Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Mussol és un recull de poemes fets cançons amb la llibertat interpretativa que li és pròpia al guardonat artista valencià. Com un mussol, que en la foscor de la nit aguaita la seua presa, Carles Dénia ha anat a la caça de lletres i melodies en la soledat del seu estudi per crear una obra introspectiva, plena de llum i d’arrels mediterrànies. Poemes d’autors contemporanis, d’altres del mateix Dénia i algunes versions de cançons d’altres autors conformen esta obra. En l’escenari, Dénia es fa acompanyar per la pianista Elisabet Raspall, creant un espectacle intimista, ple de bellesa i sensibilitat. Mussol ha obtés de moment els següents premis: Premi Miquel Martí i Pol (Fundació Terra i Cultura, patrocinat per Lluís Llach) al millor poema musicat de l’any 2022 per “Oda apatxe a València” Premi Ovidi 2023 al millor disc de cançó d’autor Premi Ovidi 2023 a la millor lletra per “Ara o mai” (autor Carles Dénia)
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Carles Denia Biography

Carles Dénia ha sorprés la crítica i el públic per la seua qualitat expressiva i musical. Procedent del jazz, ha aconseguit renovar i enaltir les diverses fórmules de la música mediterrània, font d’inspiració de la qual es nodreix per crear temes personalíssims d’una bellesa indefugible. Guitarrista, cantant, compositor, productor i arranjador, va estudiar al Departament de Jazz del Royal Conservatoire of the Hague de l’Haia (Països Baixos). Ha recorregut mig món amb diverses formacions. Els seus espectacles no deixen indiferent ningú i omplin l’escenari d’una calidesa inoblidable.

Amb els seus discs “Tan alta com va la lluna”, “El paradís de les paraules”, “L’home insomne” i "Cant espiritual" han merescut els elogis dels crítics musicals i obtingut nombrosos guardons.
Read More
Jazz
World Music
Flamenco
Música Tradicional
Follow artist