Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Nemuer Tickets, Tour Dates and Concerts

Nemuer

Pagan Nights 2: NEMUER (křest alba), Ďyvina, Durangir

Nov 4, 2023

7:00 PM GMT+1
I Was There
Leave a Review
Nemuer Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Po několikaleté odmlce se vrací úspěšná akce Pagan Nights a tentokrát v samhainové edici. Klub Futurum v sobotu naplní temná pohanská atmosféra, prastaré příběhy a rituály. Vystoupí: - NEMUER (staroseverský a staroegyptský dark folk ambient + křest nového alba) - Ďyvina (slovanský neofolk) - Durangir (severský folk) Celou akci otevře Česká Pohanská Společnost svým rituálem. Speciálním hostem je Klára Sedlo, geniální malířka, která vytvořila artwork pro nové album NEMUER. Ve spolupráci s ní vzniká staroegyptský umělecký film, který můžete podpořit na portálu HitHit. Předprodej přes GoOut spustíme na začátku října. Vy si ale už teď můžete lístek koupit a to za early-bird cenu 385 Kč přes naši crowdfundingovou kampaň. Navíc k tomu jako dárek získáte naše nové staroegyptské digitální album a k tomu dobrý pocit z toho, že jste podpořili tento audiovizuální umělecko-kulturní projekt. Upozorňujeme, že těchto early-bird lístků je pouze 30 kusů a GoOut předprodej nebude levnější. Posledně byla akce vyprodaná a lidé si na místě (i potom online) stěžovali, že nebyli vpuštěni. Tak jsme letos zvětšili kapacitu a rozhodli se pro Futurum. Akci pořádáme, protože milujeme tuto komunitu. Děkujeme za váš zájem a snad se brzy uvidíme na této noci pohanských rituálů a hudby! 🖤 Listky zde: https://www.hithit.com/cs/project/12176/ozivte-egyptskou-knihu-mrtvych-art-music-film RVSP: https://www.facebook.com/events/1638005770022626
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Nemuer Biography

Throat singing and overtones, hypnotic rhythms of percussion, ancient instruments and dead languages, but, above all, a hauntingly dark atmosphere like a fog in a forest bog. That is how Nemuer’s concerts, unique rituals, take their listeners on an unforgettable journey through time and fantasy.

Nemuer is an ambient folk project formed by the Czech composer and multi-instrumentalist Michael Zann. His great passion for music, paganism, history, but also occultism has allowed him to capture something deep and ancient within us that touches listeners all around the world.

The project has never been about music only. Nemuer creates a hypnotic, transcendent experience that combines art with ancient mysticism.
Read More
Neofolk
Pagan
Ambient
Atmospheric Dark Folk
Soundtracks
Follow artist