Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Stig Skovlind Tickets, Tour Dates and Concerts

Stig Skovlind

Kulturhavn Gilleleje - Stig Skovlinds Orkester

Oct 13, 2023

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Stig Skovlind Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Stig Skovlinds Orkester gæster Kulturhavn Gilleleje med sin forrygende intense latininspirerende popmusik. Danske sange fra hele verden er bandets slogan. (Nu med super cubansk gæstestjerne) Hjemkommet fra Cuba i 2022, udsender Stig Skovlind musikvideoen ‘Kan man lære et træ at danse’. Sangen og videoen vækker glæde og begejstring. Farverne, teksten og Stigs ærlige forsøg på at lære at danse har sin positive effekt, og herefter er det gået stærkt med koncerter der går i hjertet og benene på publikum, i en grad der hører sig sydligere himmelstrøg til. Stig og hans band er fra Helsingør – det er musikere der kan deres kram og formår at skabe ægte cubansk/Københavnsk sommerstemning selv en efterårsdag i Gilleleje. Ekstra Ekstra: José Morejon Pino (percussion), der spiller med Cubas allerstørste navne (Alexander Abreu Y Habana De Primera) swinger forbi DK og spiller med Stig's orkester og med brormand Yasser Morejon Pino (bas), denne aften i Gilleleje. Det glæder vi os helt vildt til. Kom kom kom ❤ Orkestret: Stig Skovlind (vokal) - Claudia Campagnol (keys og kor) - Niclas Campagnol (trommer) - Yasser Pino (Bas) - Nicolai Levring (guitar og kor) - José Morjon Pino (Percussion Glæd dig til en herlig aften i selskab med Stig Skovlinds Orkester.
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Stig Skovlind Biography

Stig Skovlind - sanger og sangskriver

Med hittet 'Jeg skal hilse fra Havana' fra 2020 og efterfølgeren 'Lille danserinde' har Stig Skovlind skruet gevaldigt op for poesien og varmen i dansk musik.

Stig er en eventyrer der kører på Drømmebenzin. Han blander sine melodiøse sange med eksotiske rytmer og poetiske danske tekster.
Read More
Pop
Follow artist
Contribute
Help Stig Skovlind keep making the music you love.
Support