Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Ensemble Il Viaggio Tickets, Tour Dates and Concerts

Ensemble Il Viaggio

Alter Boccherini - FeMAP

Jul 22, 2022

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Ensemble Il Viaggio Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
L’Ensemble Il Viaggio neix amb l'aspiració d'acostar la interpretació històrica al públic des del més alt nivell interpretatiu. El projecte Alter Boccherini és el resultat de tres intensos anys de doctorat a la University of Washington (Seattle, WA) centrats en l'estudi dels sis quintets per a flauta i cordes G437-442 atribuïts a Luigi Boccherini. L’edició crítica realitzada per Gemma Goday ha sigut publicada per l’Editorial Arpegio. Els quintets, d'estil clàssic, van ser originalment escrits per a flauta, violí, viola, cello sol i baix, el qual va ser probablement interpretat per un segon cello. Es tracta d'una instrumentació molt peculiar i interessant. Els tres instruments solistes, la flauta, el violí i el cello, aporten un gran ventall de colors i matisos. Podem llavors afirmar que Luigi Boccherini va compondre tots o algun d'aquests quintets? Acompanyi'ns en aquesta vetllada musical i vostè mateix traurà les seves pròpies conclusions. Més informació en www.ensembleilviaggio.com
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Ensemble Il Viaggio Biography

El Ensemble Il Viaggio nace con la aspiración de acercar la interpretación histórica al público desde el más alto nivel interpretativo. El proyecto se ha fraguado durante años de formación continua y experiencia dentro y fuera de nuestras fronteras. Músicos ya con carreras profesionales establecidas y diversas, nos hemos unido con un propósito común: un nuevo viaje de música, emociones y sorpresas. Queremos compartir nuestros descubrimientos y ofrecer nuestra visión de un repertorio exquisito. Los instrumentos históricos se convierten en meras herramientas que nos ayudan a acercarnos a la música, a vivirla de una manera diferente y, de esta forma, transmitirla.
Tras el éxito de su espectáculo “Dans le Goût Théâtral”, en 2022 grabarán junto con Ibs Classical “Alter Boccherini”, proyecto basado en la edición crítica de seis quintetos atribuidos a Luigi Boccherini, G437-G442, realizada por Gemma Goday y publicada por la Editorial Arpegio.
Read More
Early Music
Classical
Follow artist