Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Bjergtaget Tickets, Tour Dates and Concerts

Bjergtaget

Banktorvet til Kulturnatten (trio)

Jun 3, 2022

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Bjergtaget Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Bjergtaget Biography

”Jeg håber, sangene sætter en masse tanker i gang. Tanker om hvem vi er, og hvad det egentlig er, vi har gang i.” fortæller Stephan C. Krabsen om sine nye numre. Stephan er er manden bag single-aktuelle Bjergtaget og DNA’et i Bjergtaget er sange, der kan holde til at blive klædt af og leveret helt ind til benet eller med fuld besætning for fuld udblæsning.

Bjergtagets er udtryk blevet formet igennem Stephans livslange rejse fra Balkan til Sydamerika og på gåture i Utterslev Mose. Den første Bjergtaget sang blev skrevet i 2009 på et tag i Mexico, og herfra er universet langsomt vokset frem. Dannelsesrejsen tog et vigtigt spring i 2012. Her hjalp
Andreas Lassithiotakis (”Den Fjerde Væg”) Stephan med at grave musikkens røde tråd yderligere frem med EP’en ”Velkommen til”, der var dedikeret til Stephans nyfødte søn.

Det var dog først med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum i 2016, at Bjergtaget for alvor tog form. Med en live-performance i Studie 55 på DK4, tre Danmarks tournéer og dedikerede fans i ryggen begyndte musikkens potentiale at vise sig.

Bjergtaget har udgivet en række singler i 2020 og 2021. Blandt andet Lysets Varme feat. Mathilde Falch, der udkom d. 8. januar og senest Ud I Det Blå, der udkom d. 15. oktober 2021.

Alle singler er fra Bjergtagets andet album – UNDER – der udkom d. 21. oktober 2021. Albummet og Bjergtagets musik har fået flotte ord med på vejen. Blandt andet har Mathilde Falch sagt at ”Bjergtaget er noget af det bedste, jeg nogensinde har hørt fra Danmark!” og at "Stephan kan noget særligt med det danske sprog." Et par af singlerne har fået airplay hos Carsten Holm i programmet Toner og rigtigt fine anmeldelser fra blandt andre Side33, GFRock og Bands Of Tomorrow.
Read More
Dream Pop
Indie
Indie Pop
Pop
Alternative
Follow artist