Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
ISSE Tickets, Tour Dates and Concerts

ISSE

ISSE trio // Musikgalleriet

Jul 30, 2021

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
ISSE Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

What fans are saying

March 25th 2024
Super god koncert og hyggeligt spillested 🎼🎤👍
Horsens, Denmark@
Morzybitten
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

ISSE Biography

BIOGRAFI

Hun blev kåret som "Årets Danske Pop Talent" i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktiv musikkarriere med koncerter på landets spillesteder og flere festivaler. Hun har udgivet 2 EP'er, en håndfuld singler og i 2022 sit debutalbum ”Gør Dit Hjerte Stolt”, afspilninger på P4, P5 og flere lokalradioer, og samlet er sangene streamet mere end 150.000 gange alene på Spotify, hvor musikken er endt på prominente officielle playlister som ”New Music Friday”, ”Dansk Indie og Alternative”, ”Girl Power” hos YouSee Music og ”New Music Daily” hos Apple Music”.


Isse formår at krænke tidens modeluner og audiofile muligheder af sig og holde fast i sit eget projekt. Et projekt, der kort kan beskrives som melodiøs, dansksproget poprock, der både minder om noget, man har hørt før, men også og i allerhøjeste grad har sin egen personlige karakter.


De danske tekster er ganske mundrette og fortæller om emner, der ofte er beskrevet i poppen og som kendetegner poppens univers. Og i Isses mund fungerer teksterne rigtig godt i deres ligefremhed og syng-med-kvalitet. Og selv om alvorens gløder brænder under ordene, så løftes sangene op mod lyset af nogle endog meget iørefaldende melodier, af Isses kønne, livskraftige, ja lidenskabelige stemme og af det hold af musikere, hun omgiver sig med; hendes faste band plus et par hjælpende navne, der forstår at omslutte Isse og sangene med swingende, medrivende poprock-arrangementer.


”Jovist, Isse består med glans sin albumdebut, med en plade, der appellerer til ethvert popøre, der forventer pop, som kan løsrive sig fra tidens digitaliserings- og nivelleringstilbøjeligheder og hævde poppens tradition for den gode, iørefaldende og dansante, popsang – med streg under både pop og sang. Og det vil være svært ikke at forvente, at albummet her vil få masser af afspilning på radiostationer og andre kanaler rundt omkring. Så hvis du er til renlivet pop, så kan du roligt tage Isses nye plade til dig. Hermed varmt anbefalet af dette gamle popøre.” – Capac.dk





Om ISSE som liveartist:



"Sange der tekstmæssigt indeholder så meget solid dybde og nerve, at man blev fuldstændig tryllebundet og fascineret. Ganske enkelt befriende med en artist, der bruger sig selv, sit liv, og sin verden omkring, til at udtrykke sig i nogle tekster, der er værd at tænke over. Isse har en utrolig fængslende smuk og stærk vokal, der favner bredt og rammer klokkerent ind hos den der lytter. Med sin trio leverede hun en suveræn intim koncert, som både publikum og SIDE 33 ikke ville være foruden. ISSE er en sangerinde, der har hele pakken. Den venter kun på at blive pakket helt ud, og opdaget af endnu flere." - Side 33
Read More
Pop
Rock
Follow artist