Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Regina Sayles Tickets, Tour Dates and Concerts

Regina Sayles

The Cinder Inn

Jul 25, 2021

4:00 PM EDT
I Was There
Leave a Review
Regina Sayles Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

What fans are saying

Gene
November 5th 2023
Very talented. Great crowd. Nice venue.
Shawnee on Delaware, PA@
ShawneeCraft Brewing Company
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Regina Sayles Biography

REGINA SAYLES IS A DYNAMIC SINGER/SONGWRITER WHO BLENDS HER MUSICAL ABILITIES WITH A LOVE FOR PERFORMANCE. HER CAPACITY TO BLEND VARIOUS GENRES SUCH AS POP, JAZZ, SOUL AND COUNTRY GIVES EVEN THE MOST DIVERSE AUDIENCE SOMETHING TO MATCH THEIR MUSICAL TASTE.

IN APRIL 2013, REGINA RELEASED A LIVE ACOUSTIC ALBUM TITLED, THE ANN STREET SESSION. “I LOVE RECORDING IN THE STUDIO, BUT STUDIO RECORDINGS CAN FEEL VERY DIFFERENT FROM A LIVE PERFORMANCE, SO I INVITED SOME FRIENDS OVER TO MY LIVING ROOM FOR THE EVENING, TEAMED UP WITH SOME GREAT MUSICIANS, A SOUND ENGINEER AND VIDEO CREW, AND THE ANN STREET SESSION CAME TO LIFE.” YOU CAN VISIT REGINA’S YOUTUBE CHANNEL TO VIEW ALL THE VIDEOS FROM THE ANN STREET SESSION: HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/USER/REGINASAYLES
IN 2014, IN ADDITION TO SINGING 100+ SHOWS, REGINA HAD THE OPPORTUNITY TO OPEN FOR FEMALE FOLK PIONEER, TRET FURE AND FEMALE FOLK ICON, ANI DIFRANCO. “IT WAS A VERY HUMBLING EXPERIENCE TO SHARE A STAGE WITH THESE AMAZING WOMEN; I WAS EXTREMELY GRATEFUL.” REGINA CAN BE FOUND PERFORMING IN PA, NY, NJ, VA, DE, OH AND ANY OTHER STATE SHE FINDS A VENUE TO HOST HER.

IT’S NO SECRET THAT 2020 WAS A CHALLENGING YEAR FOR EVERYONE, ESPECIALLY MUSICIANS. WHILE REGINA’S ORIGINAL PLAN TO RECORD A NEW ALBUM IS ON HOLD, SHE’S BEEN WORKING ALL YEAR TO IMPROVE HER PRODUCTION SKILLS AND PERFORM ONLINE STREAMS FOR HER FANS ALL OVER THE WORLD. “DESPITE THIS BEING A DIFFICULT YEAR, I HAVE SO MUCH TO BE THANKFUL FOR, MOSTLY MY FANS, FOR CONTINUING TO SUPPORT ME LITERALLY THROUGH THICK AND THIN.” ON THANKSGIVING DAY 2020, REGINA RELEASED A NEW STUDIO VERSION OF HER SONG BETTER WITH YOUR LOVE, ALONG WITH A MUSIC VIDEO WITH CLIPS SENT IN BY ALL HER FANS. “THIS IS MY LOVE LETTER TO YOU, I WROTE THIS SONG ABOUT MY FANS, AND YOU HAVE KEPT ME GOING!” WITH THE UNCERTAINTY OF WHAT 2021 MAY BRING, REGINA IS GOING TO CONTINUE TO STAY CONNECTED TO HER FANS IN ANY WAY POSSIBLE AND LOOKS FORWARD TO SEEING AND HUGGING THEM ALL AGAIN SOON!
Read More
Country
United States
Follow artist