Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Didacellist Tickets, Tour Dates and Concerts

Didacellist

Entrevista Zippi Zapping Tevecat

Streaming on
Live Stream

Nov 27, 2020

2:00 PM UTC
Didacellist Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Entrevista a Tevecat per el llançament del nou single de Didacellist - Coddiwomple i la estrena del seu nou videoclip.
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Didacellist Biography

El Dídac Ledesma, és violoncel·lista professional, després de tocar en diferents orquestres simfòniques ara es presenta amb el seu violoncel elèctric a trencar esquemes. Creant temes rock, pop, chill out amb aquest instrument el qual el públic no estem acostumats a escoltar aquest tipus de repertori. A més, sorprèn com només amb un sol instrument es pot crear música des de zero, sense necessitat de bases musicals ni altres acompanyaments. Creant un espectacle ambiental ideal per acompanyar un cocktail, un esdeveniment de moda, actes d'empresa o qualsevol acte on no es vulgui deixar el públic indiferent.

Un espectacle diferent, sorprenent i elegant, amb el qual el Dídac ja ha estat en diferents esdeveniments entre ells en el Cirque du Soleil així com en desfilades de moda, acompanyaments en restaurants, festes privades, presentacions de cotxes...



És un espectacle innovador, on amb un chelo elèctric sense necessitat de cap més instrument es creen cançons des de zero. El repertori passa des de bandes sonores de pel·lícules per tots conegudes, fins cançons chill out, cançons actuals rock, electro, pop i fins i tot els temes reggaeton més ballats a les discoteques. Creant la sorpresa constant en el públic que reconeix tots el temes sense esperar quin serà el següent.
Read More
Ambient
Blues
Electronic
Pop
Reggaeton
Rock
Latin
Classical
Follow artist