Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
DneskaNe Tickets, Tour Dates and Concerts

DneskaNe

Oct 11, 2019

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
DneskaNe Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

DneskaNe Biography

BIO

Jsme rocková kapela z Kroměříže. Vznik datujeme na 11. 11. 2011.

V roce 2015 jsme vydali své první studiové nahrávky a náš první klip k písni Ewička, který má již téměř 16 000 zhlédnutí.

Za dobu svého působení jsme odehráli cca 150 koncertů po České republice a jeden i na Slovensku. Mezi významné koncerty řadíme například Dřevorockfest, Majáles Uherský Brod, Dékáčko Fest, Svatováclavské slavnosti piva, Rock in Kroměříž, Pivní Slavnosti v Roštíně nebo Pivní slavnosti Pod Komínem v Záhlinicích a také Štramák Fest.

V roce 2015 jsme vyhráli soutěž s názvem „Battle kapel“ v Uherském Brodě. Dále jsme vyhráli soutěž o předkapelu na koncertě Rybiček 48 v Litovli v r. 2014 a soutěž o předkapelu na koncertě Pekaře v Pardubicích v r. 2018. Několikrát jsme také předskakovali v rámci vystoupení kapely Reflexy.

V rámci médií jsme v dubnu 2017 zavítali do rádia Kiss Publikum a také Rádia Kroměříž v rámci vydání singlu, který se jmenuje „Zastav čas“ a je vytvořen ve spolupráci se slovenským studiem Randal Group Production.

V březnu 2017 jsme vydali album „Bylo na čase“ a v prosinci 2017 jsme vydali videoklip k písni „Úsměv“, který nám točil Tomáš Hennel z kapely Criminal Colection a má již přes 13 000 zhlédnutí.

V květnu 2018 jsme vydali píseň s názvem „Duše“, tentokrát jen s lyrics videem. Dále jsme v listopadu 2018 vydali videoklip k písni „Mrcha I.“, který nám točil Ondřej Soukup z kapely Pekař. Ondřej natáčí klipy takovým jménům jako jsou třeba Rybičky 48, Jakub Děkan, Pekař, Marek Ztracený, Harlej a další. Samotnou píseň nám nahrál Petr Lebeda, z Rybiček 48, ve svém studiu LeGrill Records v Kutné hoře.

Vystupovali jsme v Česko Slovensko má talent 2018 a postoupili jsme do užšího výběru soutěžících.

Následně jsme se v květnu 2019 objevili v pořadu RockSpeciál na TV Rebel v rámci pozvánky na festival Rock in Kroměříž.

V červnu 2019 jsme vydali náš zatím nejšílenější a nejkritizovanější videoklip k písni „Delirium tremens“, který nám točil Petr Potměšil, Kroměřížský youtuber, vystupující na internetu pod pseudonymem „Peca“. Tento videoklip se dostal i do pořadu CzechBlade na TV Rebel.
Read More
Punk Rock
Rock
Follow artist