Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
I Was There
About Sick of It All
Genres:
Punk, Hardcore
Band Members:
Lou Koller - Vocals, Pete Koller - Guitars, Craig Setari - Bass, Armand Majidi - Drums
Hometown:
New York

Thursday, November 7th, 2019
7:30 PM
Trix
Noordersingel 28/30, Antwerpen, Belgium
42 RSVPs
Dragon Fire Tour
Het is intussen meer dan 30 (!) jaar geleden dan de New Yorkse band Sick Of It All het levenslicht zag en gevormd werd door de broers Lou en Pete Koller. De iconische hardcoreband en pioniers van de NYHC (New York Hardcore) zijn al sinds 1986 een inspiratiebron voor veel andere bands. Vooral in de jaren '90 werd de band zeer succesvol na het verschijnen van hun album Scratch The Surface. Maar ook anno 2019 barsten de broertjes Koller nog steeds van de energie. Hun laatste album Wake The Sleeping Dragon! kwam vorig jaar uit en hierop bewees de band wederom hun eretitel als boegbeelden van de scene.
"Seventeen short vigorous bursts of pure punk energy. Lou (vocals) and Pete Koller (Guitar) have, along with Armand Majidi (drums) and Craig Setari (bass) have once again emerged to show everyone how it’s done." - Echoes and Dust
Comeback Kid is een Canadese hardcore punk band uit Winnipeg, Manitoba die is opgericht in het jaar 2000. Ondertussen dus al bijna 20 jaar in de weer. Positieve, melodieuze hardcore met een boodschap die als doel heeft de aanwezigen een goed gevoel te bezorgen. Kortom: feest!
De Canadezen van Cancer Bats weten perfect hardcore, Southern rock en punkrock met elkaar te mengen en winnen onze Belgische hartjes al sinds ze voor het eerst op Groezrock 2007 stonden. Intussen zijn de heren een vaste waarde geworden in de scene en komen ze op 7 november gezellig terug voor een stevig avondje in Trix!
Special guest: Additional Time
View All Sick of It All Tour Dates
Find hotels and vacation rentals near Trix in Antwerpen
About Sick of It All
Genres:
Punk, Hardcore
Band Members:
Lou Koller - Vocals, Pete Koller - Guitars, Craig Setari - Bass, Armand Majidi - Drums
Hometown:
New York