Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Håkan Lindholm & Jenny Doveson Tickets, Tour Dates and Concerts

Håkan Lindholm & Jenny Doveson

Kom Å Se

Aug 14, 2019

6:20 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Håkan Lindholm & Jenny Doveson Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Håkan Lindholm & Jenny Doveson Biography

20 september, 2016, träffades vi för första gången, Jenny Doveson och jag. Platsen var mitt kök och det skulle repas inför albumet “Låt Mig Vara Naiv”. Jag var starstruck eftersom Jenny tio år tidigare gett ut albumet “All These Wasteful Hours”, ett album som golvade mig med sin robusta skörhet.

Nästa hållplats på den krokiga väg som sedan följde var ett 30-års-gig i september 2017 där jag propsade på att öppningslåten skulle vara “Somebody Touched Me”, skriven av John Reedy. Bob Dylan öppnade under en period sina konserter med den låten. Så vi sjöng “Glory, glory, glory” tillsammans, Jenny och jag, för att sedan skriva låten “Rain on me”. Under en period spelade vi under namnet “Clifford & Sue”. Vi gjorde två spelningar i Katarina kyrka på Arnö i Nyköping och gav ut EP:n “Deo Volente” som finns på Spotify.

Sommaren, 2019, bestämde vi oss för att börja turnera tillsammans. Första konserten gick av stapeln fredag 26 juli på Mårtens Hus i Nyköping. Kanske blev det starten på en never ending tour.
På den här sidan kommer vi att publicera eget material och gemensamt material samt information om bland annat konserter, låt- och albumsläpp.

Nyköping, 13 augusti, 2019,
Håkan Lindholm
Read More
Alternative Country
Christian Country
Follow artist