Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Edwin Evers Band

Edwin Evers Band

Sep 7th 2019 @ Bostheater Ommen

Ommen, Netherlands
I Was There
About Edwin Evers Band
Genres:
R&b/soul, Rnb-soul, Disco

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici e...
Read More
Saturday, September 7th, 2019
8:30 PM
Bostheater Ommen
Besthemerberg 1, Ommen, Netherlands
De Edwin Evers Band keert in 2019 voor twee shows terug naar het Bostheater Ommen!
In de na-zomer, augustus/september, van 2019 zal de Edwin Evers Band weer langs een aantal openluchttheaters in het land touren, met een compleet nieuwe show. De afgelopen twee jaar is het spelen in de openlucht zo goed bevallen, dat zij nu voor de derde keer op rij een Openlucht theatertour zullen doen. En ze komen voor het tweede opvolgende jaar naar het Bostheater Ommen. Net zoals voorafgaande jaren staat de band garant voor een avond gevuld met hits van hun muzikale helden, waarbij rustig in je stoel zitten nog een hele uitdaging wordt.
Afgelopen jaar waren de twee shows in het Bostheater Ommen in een rap tempo uitverocht (binnen een week de eerste). Wacht dus niet te lang met het kopen van je ticket. Kijk goed welke datum (vrijdag 6 of zaterdag 7 september) je selecteert.
Het openluchttheater opent haar deuren om 19:30 de show zelf zal beginnen rond 20:30. Laten we er een fantastische avond van maken, wij kijken er erg naar uit!
Veelgestelde vragen
Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Kinderen onder de 16 alleen onder begeleiding van een volwassenen. Denk aan de oren!
Daarnaast schenken wij geen alcohol aan gasten jonger dan 18 jaar(!).
Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Parkeren nabij het openluchttheater is zeker mogelijk. Gebruik het volgende adres in je navigatiesysteem:
Besthemerberg 1, 7731 PB, Ommen
Eenmaal aangekomen op het recreatiecentrum helpen onze vrijwilligers je graag op weg (naar een parkeerplek!).
Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te nemen. Stichting Bostheater Ommen werkt vrijwel zonder subsidies en volledig met vrijwilligers. Daarom zijn inkomsten uit horecaverkoop voor ons van groot belang. Voor een gezellig avondje Bostheater ben je daarom van harte welkom bij onze bar! Munten zijn te koop voor € 2,- (!!) en het gehele seizoen geldig.
Mag ik mijn hond meenemen?
Helaas, honden zijn niet toegestaan bij betaalde voorstellingen. U kunt dan dus niet naar binnen, laat uw huisdieren dus bij betaalde voorstellingen thuis.
Is er een mogelijkheid om te overnachten (na)bij het Bostheater?
Jazeker! Het Bostheater ligt op het recreatiecentrum de Besthmenerberg. U kunt op de camping verblijven als u wilt, ook zijn er huisjes te huur.
Een plaats reserveren of een overnachting boeken kunt u hier doen: https://www.besthmenerberg.nl/Verder zijn er in Ommen meerdere hotels, b&b’s en andere campings te vinden.
Kijk ook even naar onze huisregels, op onze website. Daar staan wat afspraken om het voor iedereen leuk te houden. Samen maken we er een onvergetelijke avond van!
View All Edwin Evers Band Tour Dates
Find hotels and vacation rentals near Bostheater Ommen in Ommen
About Edwin Evers Band
Genres:
R&b/soul, Rnb-soul, Disco

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici e...
Read More