Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Jennifer Berton Tickets, Tour Dates and Concerts

Jennifer Berton

Mariakerke op den dijk

Jun 30, 2019

4:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Jennifer Berton Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Jennifer Berton Biography

De 27-jarige zangeres Jennifer Berton werd geboren in het West Vlaamse Roeselare. 
Als kind al droomde ze van een carrière als zangeres. Op jonge leeftijd beschikte  Jennifer reeds over een geweldige stem en beklom op 11-jarige leeftijd al verschillende podia. 

In 2013 verscheen haar eerste Nederlandstalige single, “Alleen Jij”, geproduceerd en geschreven door de bekende Nederlandse producer Martin Sterken. 
Jennifer Berton drukte hiermee haar stempel in de Vlaamse Showbizz. Voor haar de kans om op te treden op grote evenementen tussen bekende artiesten als Laura Lynn, Frans Bauer, De Romeo’s, Jan Smit, Jo Vally en Willy Sommers…



In 2015 nam ze deel aan Belgium Got Talent met het lied van “ Ave Maria”. De Jury was vol lof over haar zangcapaciteiten en présence op het podium. Er volgden meteen enkele singles waarmee ze scoorde in Ultra Top en op Ment Tv. Ondermeer de single " Wat ik ook doe " 

In 2016 volgde er 2 singles bij Dave MC, “Als ik jou niet heb” en “Deze nacht blijf ik bij jou” 
In de zomer van 2016 bracht ze “Hartendiefje” uit onder leiding van David Vervoort en Dave Mc Cullen. De teksten komen van Jennifer zelf .

In 2019 nam Jennifer Berton deel aan “The Voice Van Vlaanderen”  met het nummer  “I’ve  only begun to fight” van Natalia.

Begin januari 2019 stond Jennifer aan de vooravond van een groot nieuw hoofdstuk die haar carrière een compleet nieuw en wie weet zelfs Internationale wending kan geven. Ze tekende een management en platen contract  met  Management  Artist & Music  Europa Productions.

Dit resulteerde gelijk in een schitterende nieuwe productie en aansluitende videoclip met als titel: 



“Gentle On My Mind / Zachtjes In Mijn Hart”



De opnamen vonden plaats in de wereld beroemde Abbey Road Studios in Londen.

Voor de keuze van deze nieuwe dubbel single werd heel wat afgewogen en ging een lange doch bewuste zoektocht vooraf. Het moest een nummer zijn waarin Jennifer Berton al haar kwaliteiten en troeven kon profileren, gelijk een duidelijk statement.  Niet zomaar het eerste het beste, een nummer met een ziel en geschiedenis. Een nummer waarmee Jennifer zich kon vereenzelvigen. 

Vlot, romantisch, sociaal, ontroerend positief. Een poëtisch lied met diepgang, dat blijft hangen en waarover kan worden nagedacht.



“ Zachtjes In Mijn Hart word mijn nieuwe uitdaging, maar ook voor mijn fans, Ik hoop dat zij mogen ervaren waar ik voor 100% voor ga. Dat ze mijn romantisch en gevoelig hartje voelen en horen in mijn liedje”, verduidelijkt Jennifer.
Read More
Pop
Follow artist