You’ve got great taste.
Sign in to follow your favorite artists, save events, & more.
Sign In
Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Cashmyra Tickets, Tour Dates and Concerts

Cashmyra

Sep 21, 2019

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Cashmyra Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Cashmyra Biography

Vervreemdende teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums. Na een solo EP vol doodeerlijke obsessieve liefdesliedjes die tegen het ongemak aan schuren is het tijd voor het vervolg.
De finaliste van ‘de Grote Prijs van Nederland 2018’ en houder van ‘de POPgroningen Talent Award 2019’ gaf tijdens ESNS 2020 al een voorproefje van het nieuwe werk. Naast muziek en tekst, komen design, fotografie en film van eigen hand. Het liefst ziet Cashmyra allen dan ook in haar show samensmelten tot een grote belevingswereld.
Op ‘Moreel Verwerpelijk’ beschrijft Cashmyra in herkenbare stijl een eeuwig brandend vuur. Geen enkele emotie blijft gespaard. Liefde, verlangen, pijn. Altijd een beetje boos om alles en juist daarin zit comfort.
De plaat is afgelopen januari in de It’s a Bear! Studio door Harmen Ridderbos (Electropoëzie, Town of Saints) opgenomen en komt op 16 oktober uit. Als duo klinkt Cashmyra vuriger en grootser dan ooit. Heerlijk met fuzz doordrenkte gitaren, maar alles wel in balans met de teksten. Moreel verwerpelijk? Luister en oordeel zelf.
Read More
Follow artist