Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
rich the kid

rich the kid

May 16th 2019 @ The Circus

Helsinki, Finland
I Was There
About rich the kid
Genres:
Hip-hop, Hip Hop, Rap

whoisrichthekid
The Circus
Thursday, May 16th, 2019
7:00 PM
The Circus
Salomonkatu 1–3, Helsinki, Finland
13 RSVPs
Rich The Kid ensimmäistä kertaa Suomeen!

Rich the Kid (USA) + Pajafella + Le Fvbelos + Cavalini & Shrty + DJ Taste
Torstai 16.05.2019
Helsinki, The Circus
Liput: alk. 39€
Tapahtuma on ikärajaton, mutta sisältää K-18 anniskelualueen.

Tapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä LippupisteessäTrap- ja rap-artistien näkyvyys Suomessa kasvaa, sillä Central Line Entertainment tuo Fetty Wapin lisäksi myös haitilaistaustaisen Rich The Kidin Suomeen! Viime vuonna esikoislevynsä julkaissut hiphoppari heittää kaikkien aikojen ensimmäisen Suomen-keikkansa Helsingin Circuksessa tiistaina 9. huhtikuuta.

Vasta 26-vuotias Rich The Kid, oikealta nimeltään Dimitri Roger, on julkaissut musiikkia jo vuodesta 2013 lähtien, tosin aluksi vain mixtapejen muodossa. Pari vuotta sitten Interscope Recordsin kiinnittämän artistin ura lähti nousukiitoon, kun peräti 12 Grammylla palkitun rap-legenda Kendrick Lamarin kanssa julkaistu sinkku New Freezer ja sen yhteyteen kehitelty "New Freezer Challenge" muodostuivat viraaliksi hitiksi ja kappaleen innoittamana kuvatut tanssivideot valtasivat internetin.

New Yorkin Queensistä teini-iässä Atlantaan muuttaneen räppärin seuraava sinkku, viime vuoden helmikuussa julkaistu Plug Walk, kasvoi vielä edeltäjäänsäkin suuremmaksi: sitä on streamattu pelkästään Spotifyssa yli 330 miljoonaa kertaa, ja se on ylittänyt Suomessa platinarajan. Kokonaisuudessaan Rich The Kidin tuotantoa on kuunneltu Suomessa lähes 10 miljoonaa kertaa.

Uransa alkuvaiheissa alalla arvostetun hiphop-trio Migosin kanssa usein yhteistyötä tehnyt Rich The Kid julkaisee maaliskuun 22. päivänä toisen levynsä nimeltä The World Is Yours 2, jota artisti itse on kuvaillut "vuosisadan levyksi".
View All rich the kid Tour Dates
Find hotels and vacation rentals near The Circus in Helsinki
About rich the kid
Genres:
Hip-hop, Hip Hop, Rap

whoisrichthekid