Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
DoHm Tickets, Tour Dates and Concerts

DoHm

Sep 7, 2019

5:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
DoHm Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

DoHm Biography

Molnár Dominik (DOHM) 2001. június 12-én született a Komárom-Esztergom megyei székhelyen, Tatabányán. Általános iskolai tanulmányait és jelenlegi középiskolai tanulmányait a megyeszékhelyen végzi, kiemelt angol szakon tanul, de már tervezi felsőfokú tanulmányait is.

Dominik kisgyermekkorától fogva énekel. Első igazán meghatározó zenei sikerét 2006-ban szerezte: már 5 éves korában egy gyermeklemezen énekelt, ahol egy kicsi krokodilnak kölcsönözte a hangját, ám az időtájt több gyermeklemezen működött közre. Azóta többször énekelt feldolgozásokat iskolájában, városi rendezvényeken, s mára saját dalokat kezdett komponálni, amelyek hamarosan napvilágot látnak.
Fiatalos, lendületes zenei anyag ígérkezik, amelyek hamarosan meghódíthatja a hallgatókat, s nemsokára a színpadon is bemutatkozik, ám 2018 ősze, tele a stúdióban telik. S hogy mi lesz az első single címe? Maradjon még a stúdió falai között, de addig is egy kis karácsonyi hangulatú feldolgozás Leonard Cohen Hallelujah című dalából már megtalálható a youtube csatornán.
Read More
Pop
Follow artist