Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Color Changing Egg Tickets, Tour Dates and Concerts

Color Changing Egg

Jan 20, 2019

3:00 PM GMT+1
I Was There
Leave a Review
Color Changing Egg Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Color Changing Egg Biography

Color Changing Egg (CCE) is een driekoppige formatie die op speelse wijze eigen werk afwisselt met een breed repertoire aan covers. Nummers worden ingekleurd met meerstemmige zang, gitaren, violen, lichte percussie, mandoline en banjo. De interpretaties van klassiekers van o.a. Johnny Cash, Dolly Parton, Bob Dylan en Creedence Clearwater Revival krijgen je gasten zeker aan het dansen!

Het trio wordt in 2014 opgericht aan de voet van de Dom in Utrecht. In de pittige folkmuziek verwerken Isha, Tomas en Jona invloeden van country, Americana, Ierse folk en blues. Herkenbaar is het onvervalste Nashvillegeluid van zangeres Isha, bijgestaan met onder andere gitaar, viool, mandoline, cajón, djembé en banjo. Op grotere gigs verandert Color Changing Egg in een kwartet met dank aan contrabassist Andreas.

Of je nu een band zoekt voor een bedrijfsfeest, festival of bruiloft, of je verjaardag viert in je huiskamer of restaurant en op zoek bent naar passende begeleiding, CCE maakt je avond compleet. Omdat de band beschikt over een eigen PA-systeem is alleen een stopcontact al voldoende voor een spetterend optreden!

CCE speelde in 2016 op tientallen uiteenlopende kleine en grotere podia, waaronder Burgerweeshuis in Deventer, Dutch Design Week, Fruittuinenfestival Amsterdam, Strowis en Stayokay in Utrecht, ...). Eerder nam de band de single “Some Evenings” op in samenwerking met Studio Artichoque in Oisterwijk. CCE Staat onder de zakelijke leiding van Mazal van Arend uit Amsterdam.

Voor meer informatie & boekingen:

T: 06-46171217 / E: booking@mazalvanarend.nl
Read More
Alternative Americana Roots
Follow artist