Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Heep Freedom - Uriah Heep Cover Band Biography

Heep Freedom (founded and located in Budapest, Hungary) performs the songs of the legendary British classic hard rock band Uriah Heep in their original form. Our mission is to let more people know the songs of the legendary band.

Együttesünk a klasszikus hard rockot játszó, brit rock legenda Uriah Heep zenekar szerzeményeit állítja színpadra eredeti hangszerelésben. Küldetésünk, hogy a 70-es évek legendás csapatának szerzeményeit minél többen megismerhessék, illetve hogy a klasszikus nótákat kedvelő Uriah Heep rajongók a koncerteken eredeti hangszerelésben, izgalmas előadásban hallhassák újra a régi dalokat. Repertoárunk javarészt a klasszikus érában született dalokból áll, de koncertjeinken megszólalnak a 80-as és 90-es években született szerzemények is, illetve a Uriah Heep által mostanában ritkán játszott, és a közönség részéről rég hiányolt dallamok is helyet kapnak műsorainkban. Zenekarunk a lehető legautentikusabban próbálja megidézni a klasszikus Uriah Heep koncertek hangulatát, igyekszünk olyan zenei élmény adni közönségünknek, amit a 70-es 80-as években élhettek át a Uriah Heep koncertekre látogató rajongók.

Az elmúlt 5 évben a csapatunknak több mint 80 fellépése volt. Az önálló koncertek mellet sokat szerepeltünk neves előadók vendégzenekaraként (P. Mobil, a Beatrice, P. Box, Piramis, stb.), részt vettünk nevesebb fesztiválokon és külhoni meghívásoknak eleget téve többször jártunk Erdélyben és a Felvidéken is.
Read More
Uriah Heep
Follow artist