You’ve got great taste.
Sign in to follow your favorite artists, save events, & more.
Sign In
Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Ella John Tickets, Tour Dates and Concerts

Ella John

Zwarte Cross

Jul 19, 2019

4:15 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Ella John Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaatsvindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feestviert. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de afgelopen editie in 2018 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk!
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Ella John Biography

De twintigjarige Ella John geboren in de Bijlmer, wonend in Zaanstad blijkt al op jonge leeftijd een waar talent. Afkomstig uit een muzikale familie, waar muziekinvloeden als Reggae, Gospel, Rap, Soul en R&B in overvloed zijn, uit zij zich al snel op dichtende wijze. Al sinds zij kan schrijven, schrijft zij eigen verhalen en gedichten en begint zij op haar zesde met het schrijven van rapteksten. Daarnaast is Ella sinds jonge leeftijd heel atletisch aangelegd en begint zij op haar twaalfde haar muzikaliteit om te zetten in dans. Op haar achttiende loopt zij stage bij Hiphopcypher ZSAlliance waar haar broertje John Negus al dagelijks in de studio te vinden is. Hierdoor besluit zij na haar stage zich volledig te storten op haar rap carrière.

Na het droppen van enkele losse tracks valt zij op en begint haar samenwerking met Apsu. Op 23 november 2017 verscheen haar eerste EP “Ofa”. Op de 7 tracks tellende EP is een mix van rap, dancehall en grime te horen en uit zij onder meer haar Surinaamse roots. Met dit project werd zij Artist of the Week bij FunX. Na de videoclip van “Makwala” verschijnt haar tweede single van de EP genaamd “Weh Yuh Deh” die inmiddels meer dan 80.000 streams telt. Hiermee valt zij op en is zij in de maand mei uitverkozen tot Talent van de Maand bij 101Barz. Op 11 juni is haar tweede EP genaamd “Mad Ting” verschenen op alle streamingdiensten. Ella heeft deze zomer o.a. opgetreden bij Kwaku Festival en maakte haar debuut bij Rotjoch met een kersverse 101Barz Zomersessie.
Read More
Dancehall
Follow artist