Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Die Herren

Die Herren

Mar 30th 2019 @ Messecenter Vesthimmerland kl. 21:45

Aars, Denmark
I Was There
About Die Herren
Genres:
U2-Åbenbaringer, Tribute Band
Band Members:
Mono, Haeggen, Topp, Lord Nilsson.
Hometown:
Copenhagen, Denmark

ENGLISH:U2 according to DIE HERREN“MAY THIS DE HERREN CONCERT BE OUR BEST EVER!”

DIE HERREN – NOT JUST ANOTHER TRIUBUTE BAND

Die Herren gives their audiences wh...
Read More
Saturday, March 30th, 2019
9:45 PM
Messecenter Vesthimmerland kl. 21:45
Aars, Denmark
Fodboldklubberne Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK skaber sammen med Messecenter Vesthimmerland igen i 2019 et stort koncertarrangement i Aars.

Lørdag d. 30. marts 2019 bliver der fed musik, liv og glade dage i Aars.

Aars IK og Farsø-Ullits IK gentager succesen fra foråret 2018 og skaber endnu en stor koncertoplevelse, når HARDINGER BAND, Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), Die Herren (U2-Brother Rockers) og Søs Fenger går på scenen i Messecenter Vesthimmerland.

Vi laver igen i år et set-up, der består både af store danske originaler og enestående kopier, der kan levere varen på samme høje niveau, som de originaler, der spejler sig i, udtaler Per Nyborg – Aars IK og Kim Nyby – FUIK i forening.

Hardinger Band har været utrolig populær på de danske festivaler igennem hele 2018 – vi kommer til at høre alle de største Shi-Bi-Dua Hits, der bliver leveret af de originale Shu-bi-dua
medlemmer.

Anders Blichfeldt er grundlægger af Big Fat Snake, der har været et af de helt store bands i Danmark med et utal af udsolgte koncerter igennem utrolig mange år. Slangen er gået i hi, men Anders er stadig oppe i fuldt tempo. Når Anders stiller op som solist, er det både de store hits fra Big Fat Snake og en række klassikere fra hans samarbejde med Elvis’ band TCB, der er på
programmet.

Die Herren – U2-Brother Rockers – Det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk. Siden 1991 har de brugt U2’s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og
finpudse koncertoplevelserne for deres publikum. Die Herren prøver ikke for enhver pris at lægge sig 100% op ad U2. Det er altid vigtigt, at publikum kan forholde sig til sangene og bruge dem til noget, på den måde, som Die Herren kan spille dem – altid med respekt af U2’s nerve og særlige kendetegn.

Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer.Til koncerterne samler Søs et bredt publikum, som vil høre ”deres” sange. Hvem husker ikke hits som ”Holder øje med dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste time”, ”Hvor end jeg går hen” og mange mange flere. Glæd dig til en koncert, hvor Søs i tæt kontakt med publikum, øser ud af sine mange store hits.

Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK går sammen med Messecenter Vesthimmerland om at skabe denne store event, som gerne skal tiltrække gæster fra hele Vesthimmerland til et brag af en fest og
koncertaften. Der er 2.000 billetter til salg i alt, så arrangørerne forventer at det kommer til at gå stærkt med billetsalget.

Billetsalget til arrangementet går i gang i uge 49. Der bliver mulighed for at starte arrangementet med en showtime menu inden koncerten, ligesom der bliver after-party helt frem til kl. 03.00 (sommertid).

Billetprisen i forsalg for koncert og after-party bliver 275 kr. + gebyr, slutter Per Nyborg og Kim Nyby i forening.
View All Die Herren Tour Dates
About Die Herren
Genres:
U2-Åbenbaringer, Tribute Band
Band Members:
Mono, Haeggen, Topp, Lord Nilsson.
Hometown:
Copenhagen, Denmark

ENGLISH:U2 according to DIE HERREN“MAY THIS DE HERREN CONCERT BE OUR BEST EVER!”

DIE HERREN – NOT JUST ANOTHER TRIUBUTE BAND

Die Herren gives their audiences wh...
Read More