You’ve got great taste.
Sign in to follow your favorite artists, save events, & more.
Sign In
Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Pudsige Herrer Tickets, Tour Dates and Concerts

Pudsige Herrer

New S**t Showcase 2019

Atlas
Vester Allé 15

Jan 12–13, 2019

6:00 PM GMT+1
I Was There
Leave a Review
Pudsige Herrer Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
For sjette år i træk har metalbloggen Blastbeast.dk gravet ned i den sultne og frådende undergrund og fundet nogle af de mest friske og sultne metalbands frem til deres artikelserie ”The New S**t”! Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal/hård rock undergrunden, spotter upcoming talentet og præsenterer, i løbet af året, 6 dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gå-på-mod. Det er derfor ikke altid de mest afrundede og komplette bands der præsenteres, men derimod de uslebne diamanter, der uden tvivl nok skal komme til at berige den danske metalscene i fremtiden. Fokus ligger 100% på at give de præsenterede bands et ordentlig skub i ryggen, fordi vi på Blastbeast.dk har kunne se, at potentialet og viljen er gigantisk. Opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, og bloggen har ikke tænkt sig at sænke farten! Tidligere har navne som Bersærk, Woes, MØL, Baest, Svartmalm (FO), Morild, Ethereal Kingdoms og Grusom været præsenteret til The New S**t, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske metalscene? Sammen med Sort Søndag på P6Beat, der lægger æter til alle bands og får præsenteret deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København og Atlas i Aarhus, der lægger lækre lokaler til den årlig showcase, har konceptet båret frugt, både for metalmiljøet og for de deltagende bands.
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Pudsige Herrer Biography

PUDSIGE HERRER kalder deres musik for ”protest-pigtråd”. Det lyder ikke som noget, du har hørt før. Forestil dig at Tony Iommi fik et kærlighedsbarn med C.V. Jørgensen og barnet som blev døbt Che Lennon Kilmister spillede trestemmig bas, mens han prøvede at redde verden med sine tekster. Så har du lyden af PUDSIGE HERRER.

PUDSIGE HERRER er lyden af oprør: Oprør mod den kommercielle og selvhøjtidelige musik, der fylder æteren; oprør mod den apati og xenofobi, der fylder nyhederne og oprør mod den selvtilstrækkelige og visionsløse politiske elite, der fylder taburetterne på Christiansborg.

PUDSIGE HERRER skråler på dansk – om alt det lort, vi danskere bliver tvangsfodret med. Men selv burhøns og tremmegrise kan drømme og længes efter noget bedre.

PUDSIGE HERRER udgav første e.p. ”Syretesten” 1.1. 2018 og har fået en enormt god modtagelse i den danske rockpresse. Bl.a. har Anders Bøtter i Sort Søndag omtalt numrene som ”sindssygt gode”.
Read More
Alternative
Heavy Metal
Rock
Follow artist