Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Nagy Edi Tickets, Tour Dates and Concerts

Nagy Edi

Sep 16, 2018

7:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Nagy Edi Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Nagy Edi Biography

Nagy Edi a 2014. évi Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjas dalszerző-énekesnője. Az akkori formációt, az Edi & Kolos duót, valamint a triphopban utazó korábbi zenekarát, az Anyu Nem Seedel-t maga mögött hagyva, de azok hangulatát és hangzásvilágát ötvözve született a jelenlegi zenekar.

Az Edi által írt dalokat közösen hangszerelik, és NAGYEDiproject néven járják Budapest és vidék kisebb-nagyobb klubjait, fesztiváljait, s a mindössze 2 év alatt rengeteg helyen megfordultak már, különböző felállásban.

A szívből jövő, vallomás- és versszerű dalok többnyire magyar nyelven születnek, de Edi szívesen ír angolul is. A trip-hop és hip-hop alapokra épülő dalokba keveredik egy kis jazz, és az Edire egyértelműen jellemző stílusjegyek egy különleges, mégis könnyen befogadható, amolyan alternatív popzene irányába terelik a dalokat. A zenekar 2017-ben bekerült a 12 kiválasztott zenekar közé a Szimpla Kert Lemming Programjában, visszatérhetett a Veszprémi Utcazene Fesztiválra és meghallgatást nyert a Cseh Tamás Program zsűrije előtt.

Edi rendszeresen koncertezik, néha egyetlen gitárkísérettel, máskor a négy-öt fős zenekarral, és szívesen közreműködik másokkal is, valamint 2016 októbere óta az efZámbó Happy Dead Band (A.E. Bizottság utódzenekara) egyik énekesnője.
Read More
Nagyedi
Follow artist