Bandsintown
get app
Registrieren
Anmelden
Registrieren
Anmelden

Industry
KünstlerEvent Pros
HilfeDatenschutzBedingungen
Μαύρα Ρόδα - Mavra Roda Band Tickets, Tour Dates and Concerts

Μαύρα Ρόδα - Mavra Roda Band

3.–4. März 2017

21:00 OEZ
Ich war da
Hinterlasse eine Bewertung
Μαύρα Ρόδα - Mavra Roda Band Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Η UNKNOWN SOUND (LA VITA radio) διοργανώνει, μια ελληνόφωνη ροκ βραδιά, στον χώρο του Rock Architecture (Ούλωφ Πάλμε 23 – Ζωγράφου), για την υποστήριξη της κοινωνικής κουζίνας “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”.Μια εξαιρετικά όμορφη συνάντηση νέων και παλιών καταξιωμένων μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών. Η ελληνόφωνη ροκ σκηνή δίπλα στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», όπου εδώ και 5 συναπτά έτη παρουσιάζει ένα σπουδαίο έργο έχοντας σημαία του την Αγάπη και την Αλληλεγγύη.Όλοι μαζί μπορούμε!!!Ώρα έναρξης 21:00’Τιμή εισόδου: 5€Σειρά εμφάνισης συγκροτημάτων :1. THE FINAL ACT https://www.facebook.com/The-Final-Act-565380743606226/?fref=ts2. Δ.Ο.Γ.Μ.Αhttps://www.facebook.com/dogmagr/?fref=ts3. ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟhttps://www.facebook.com/monogymno/4. ΜΟΡΦΙΝΗhttps://www.facebook.com/morfiniband/?fref=ts5. VERSUShttps://www.facebook.com/versusthebandgr/?fref=ts6. APOLIAhttps://apolia.bandcamp.com/7. ΜΑΥΡΑ ΡΟΔΑhttps://www.facebook.com/mavraroda/?fref=ts8. Φ.Α.Κ.Αhttps://www.facebook.com/ΦΑΚΑ-210661852391615/?fref=tsΠληροφορίες:Unknown sound (La vita radio)(τηλ: 6941 614680)https://www.facebook.com/UnknownSoundRadio/?fref=tsRock Architecture (Ούλωφ Πάλμε 23 – Ζωγράφου – τηλ: 210 7472907 & 210 7472472)www.rockarchitecture.gr
Mehr anzeigen

Finde eine Unterkunft

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Entdecke weitere Künstler, denen du folgen möchtest & synchronisiere deine Musik
Favoriten finden
musicSyncBanner

Veranstaltung teilen

Μαύρα Ρόδα - Mavra Roda Band Biography

Τα Μαύρα Ρόδα είναι ένα ελληνόφωνο χαρντ ροκ συγκρότημα το οποίο είναι ενεργό από το 2014 στον καλλιτεχνικό χώρο.
Επηρεασμένο από τα ατμοσφαιρικά και ηλεκτρισμένα ριφ των προηγούμενων δεκαετιών (κυρίως του εξωτερικού), το συγκρότημα καλείται να κερδίσει το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει στον εαυτό του να ''παντρέψει'' αυτές τις μουσικές επιτυχημένα, με τον ελληνικό στίχο. Έναν στίχο δομημένο, χωρίς αερολογίες και ''υψηλά νοήματα'', αλλά με στόχο να ταξιδέψει ή και να προβληματίσει τον ακροατή με κύριο γνώμονα τα κοινωνικά (και όχι πολιτικά), ζητήματα.
Μέχρι σήμερα το συγκρότημα εμφανίζεται ζωντανά και συνεχίζει και θέλει να εξελίσσεται κυρίως μουσικά αλλά και στιχουργικά.
Mehr lesen
Greek Rock
Rock
Künstler folgen