Bandsintown
get app
Registrieren
Anmelden
Registrieren
Anmelden

Industry
KünstlerEvent Pros
HilfeDatenschutzBedingungen
Yngvil Tickets, Tour Dates and Concerts

Yngvil

Yngvil - Releasekonsert

20. Sept. 2024

20:00 MESZ
Erinnerung erhalten
Book a Hotel
Yngvil Tickets, Tour Dates and Concerts
Karten kaufen
Ticketmaster NorwayTicketmaster Norway
About this concert
Yngvil er et navn du må få med deg innen norsk visepop. Den 27-år gamle jenta som skriver låter for å få orden i kaoset oppi hodet, er i ferd med å ta musikknorge med storm (og sjarm). Yngvil ble i 2023 et sentralt navn da hun slapp debutlåta si “Ingenmannsland”. Låta gikk rett inn på NRK P1 sine spillelister, klatret raskt opp til A-lista og ble til sammen liggende i imponerende 24 uker. Yngvil avsluttet året med å bli valgt som Frelsesarmeens juleartist og ga ut låten “Holder pusten i desember”. Høsten 2024 slipper Yngvil sitt etterlengtede debutalbum. 20. september er datoen, og stedet er SALT. Det er med andre ord: DER DET SKJER 20.SEPTEMBER! Albumet har allerede blitt omtalt av Dagsavisen som ett av albumene de tror vil prege det norske musikkåret 2024. Med låter som binder den eldre og yngre delen av visepopen sammen, er Yngvil er nyskapende artist med respekt for sjangeren hun er en del av. Yngvil er en artist du ønsker å få med deg live. Her får du både sjarm, timing og glimt i øyet. På en Yngvil-konsert kommer du både til å le, gråte og reflektere. Nevn en bedre konsertkombo, spør vi. Aldersgrense 18 år
Mehr anzeigen

Finde eine Unterkunft

Entdecke weitere Künstler, denen du folgen möchtest & synchronisiere deine Musik
Favoriten finden
musicSyncBanner

Veranstaltung teilen

Yngvil Biography

Yngvil er et navn du må få med deg innen norsk visepop. Den 27-år gamle jenta som skriver låter for å få orden i kaoset oppi hodet, er i ferd med å ta musikknorge med storm (og sjarm).

Yngvil ble i 2023 et sentralt navn da hun slapp debutlåta si “Ingenmannsland”. Låta gikk rett inn på NRK P1 sine spillelister, klatret raskt opp til A-lista og ble til sammen liggende i imponerende 24 uker. Låta endte opp med å bli den 19.ende mest spilte norske låta på radio i 2023. Yngvil avsluttet året med å bli valgt som Frelsesarmeens juleartist og ga ut låten “Holder pusten i desember”. Høsten 2024 slipper Yngvil sitt etterlengtede debutalbum. 20. september er datoen, albumet har allerede blitt omtalt av Dagsavisen som ett av albumene de tror vil prege det norske musikkåret 2024.

Med låter som binder den eldre og yngre delen av visepopen sammen, er Yngvil er nyskapende artist med respekt for sjangeren hun er en del av.
Mehr lesen
Norsk Pop
Jazz
Pop
Visepop
Viser
Künstler folgen