Bandsintown
get app
Registrieren
Anmelden
Registrieren
Anmelden

Industry
KünstlerEvent Pros
HilfeDatenschutzBedingungen
okdw Tickets, Tour Dates and Concerts

okdw

Ressons del Penedès

5. Mai 2024

12:00 MESZ
Ich war da
Hinterlasse eine Bewertung
okdw Tickets, Tour Dates and Concerts

Finde eine Unterkunft

Entdecke weitere Künstler, denen du folgen möchtest & synchronisiere deine Musik
Favoriten finden
musicSyncBanner

Veranstaltung teilen

okdw Biography

Imagina una festa on els principals convidats són els memes i els stickers, on es respira altes dosis de naturalitat, al mateix temps que el malbaratament de simpatia, actitud i vacil·li, és més que evident. I just al centre de tot aquest festival i amb el volum ben alt, es comença a escoltar OKDW, el nou projecte de Virts, una amalgama d'estils que van des del RnB, el Soul o el Jazz, fins al Pop més contemporani.



08880 és l'àlbum debut de OKDW, un disc on confirmen tot el que estàvem sospitant: aquí hem vingut a passar-ho bé, a ballar, a vacil·lar i a divertir-nos. Però en aquest disc també trobarem espai per a la reflexió sobre temes relacionats amb la comunitat LGTBI+ i la salut mental, alhora que funciona com un petit manual de supervivència per a resistir en la societat accelerada en la qual vivim. En resum, tot un al·legat a la Generació Z.



OKDW han agitat els seus gustos i referències musicals fins a aconseguir un so únic, poques vegades escoltat en català. Sona a l'elegància de Frank Ocean i al flow de The Internet, a les millors frases d'amor de Bruno Mars i al groove d'Alicia Keys. Tot això sumat a l'eloqüència de la lletres de Virts, que malbaratant sinceritat i una gran excel·lència vocal, ens fa de guia a través de paratges de sintetitzadors esponjosos i de beats exquisits.

Virts no ha treballat sola en 08880, sinó que ho ha fet acompanyada del productor Peter Party, guanyador d'un Latin Grammy dins de la categoria de millor àlbum.
Mehr lesen
Künstler folgen