Du hast einen tollen Geschmack.
Melde dich an, um deinen Lieblingskünstlern zu folgen, Veranstaltungen zu speichern und vieles mehr.
Anmelden
Bandsintown
get app
Registrieren
Anmelden
Registrieren
Anmelden

Industry
KünstlerEvent Pros
HilfeDatenschutzBedingungen
Manuel Tickets, Tour Dates and Concerts

Manuel

Manuel - Budapest Park

30. Apr. 2024

17:00 MESZ
Ich war da
Hinterlasse eine Bewertung
Manuel Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Vigyázz! 💥 Manuel idei első önálló show-ja után 2024-ben 04.30-án veszi be a Park színpadát! 🎤 Ezen a Parkon dress code: Fekete/Fehér. Amit közelebb érzel magadhoz! Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mik lesznek az arányok. Úgy készülj, hogy kint lesz az album, mire mi ott találkozunk!
Mehr anzeigen

Finde eine Unterkunft

Entdecke weitere Künstler, denen du folgen möchtest & synchronisiere deine Musik
Favoriten finden
musicSyncBanner

Veranstaltung teilen

Manuel Biography

A fiatalok számára, mindig a zene jelentette a kiutat a rossz otthoni körülmények közül. Elsősorban a rap műfajában érzi otthon magát, de a melankolikusabb dalok is jól állnak karcos énekhangjához. Dalokat ír, a 2019-es X-Faktorban is saját dallal debütált, amit hatalmas érdeklődés övez a mai napig.

2021-ben egy saját száma debütált összesen, ami a Telepi srácok a VALMAR egyik tagjával, de a duó Éget a nap című zenéjében is kulcsszerepet kapott, amiből kifolyólag Fonogram-díjas művésszé vált. Írt még rímeket Missh, ByeAlex, Bruno x Spacc zenéibe és az X-Faktor tizedik évadának elődöntőjében debütált a jubileumi évad későbbi győztesével, ALEE-val közös dala, a Deja Vu.

2022-ben hozta nyilvánosságra a Zombit[37], az első dalt az Idegen[38] című nagylemezéről, mellyel sikerült az X-Faktoros zenéi és a Talán[25] című slágere után ismét átütő sikert aratnia. Ezek után érkezett a szintén nagy sikereket elért Balenciaga, majd ősszel a nyári hangulatú Palvin és az ezzel együtt érkező, szintén nyárias, Hajnalokig. Karácsony előtt 5 nappal adta ki a várva-várt Popstar-t.

2023-ban adta ki az első nagylemezét, az Idegen-t, ami nemzetközileg is mérhető figyelmet kapott. Májusban kiderült, hogy ő lesz a The Voice második évadának egyik coacha
Mehr lesen
Pop
Trap
Hiphop
Künstler folgen