Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
EXPLODE Tickets, Tour Dates and Concerts
EXPLODE Tickets, Tour Dates and Concerts

EXPLODEVerified

213 Followers
Never miss another EXPLODE concert. Get alerts about tour announcements, concert tickets, and shows near you with a free Bandsintown account.
Follow
No upcoming shows
Send a request to EXPLODE to play in your city
Request a Show

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

About EXPLODE

Qendrim Sopi, apo siq njihet n'dryshe me emrin Artistik " Qeraz a.k.a Explode " u lind me 19.3.1991 në Prishtinë ma saktësisht Kodra e Trimave VRANJEVC, Aktivitetin Muzikor e filloi prej vitit 2003/4 ishin hapat e para drejtë muzikës pasi që në ate koh Muzika Rap Shqip ishte shum e pëlqyer, perndryshe kongt qe i keni dergjuar deri tani jan te inqizuara ne studion personale dhe profesionale SOPI RECORDS e cila u krijua nga QERAZ The Official Page for QERAZ SOPI RECORDS New Track on my Youtube Channel .. https://www.youtube.com/watch?v=cikl7MJh0Hg
Show More
Genres:
Hip-hop, Rap, Hip Hop
Hometown:
Pristina, Kosovo

No upcoming shows
Send a request to EXPLODE to play in your city
Request a Show

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

About EXPLODE

Qendrim Sopi, apo siq njihet n'dryshe me emrin Artistik " Qeraz a.k.a Explode " u lind me 19.3.1991 në Prishtinë ma saktësisht Kodra e Trimave VRANJEVC, Aktivitetin Muzikor e filloi prej vitit 2003/4 ishin hapat e para drejtë muzikës pasi që në ate koh Muzika Rap Shqip ishte shum e pëlqyer, perndryshe kongt qe i keni dergjuar deri tani jan te inqizuara ne studion personale dhe profesionale SOPI RECORDS e cila u krijua nga QERAZ The Official Page for QERAZ SOPI RECORDS New Track on my Youtube Channel .. https://www.youtube.com/watch?v=cikl7MJh0Hg
Show More
Genres:
Hip-hop, Rap, Hip Hop
Hometown:
Pristina, Kosovo

Get the full experience with the Bandsintown app.
arrow