Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Phone icon
Get App
Artists & VenuesPromotersHelp
PrivacyTerms
Grupė SIELA Tickets, Tour Dates and Concerts
Grupė SIELA Tickets, Tour Dates and Concerts

Grupė SIELAVerified

639 Followers
Never miss another Grupė SIELA concert. Get alerts about tour announcements, concert tickets, and shows near you with a free Bandsintown account.
Follow

About Grupė SIELA

„SIELA“ – Lietuvos gotikinio roko pionieriai. Savo veiklą 1990 metais pradėjusi grupė tapo laisvės ir maištaujančios roko kartos simboliu. „SIELA“ yra viena nedaugelio lietuviškų grupių, kuri nenutilo, nepaseno ir liko ištikima pasirinktam keliui. Jau beveik 30 metų gyvuojanti grupė išleido ne vieną kultinį albumą.
Po ilgos pertraukos pasirodęs diskas „Dali“ nustebino išties stipriu gotikinio roko ir šiuolaikinės elektronikos lydiniu. Po "Dali" išleidimo „SIELA“ vėl grįžo prie grynos roko energijos - su sodriu gitariniu maištingumu, stipriai „sukaltais“ roko gabalais, kurių skambesys linksta net prie pankroko, tačiau vis su tuo pačiu gerai pažįstamu „sielišku“ nuoširdumu.
Na, o 2008 metų lapkričio mėnesį parduotuvėse pasirodė jau dešimtasis Lietuvos gotikinio roko grupės „SIELA“ albumas „Euforija“. Naujajam albumui per trejus metus įrašyta dvylika kūrinių. Jau vasarą buvo galima pamatyti dainos „Isterija“ vaizdo klipą, kuris jau pasirodė ir „MTV Baltic“ eteryje, o šiuo metu radijo eteryje skamba titulinis albumo radijo singlas „Euforija“, sėkmingai įsitvirtinęs radijo stočių sudaromuose topuose.
Lietuvos muzikos gerbėjus „SIELA" turėtų maloniai nustebinti savo naujų dainų įvairove - duetu su operos dainininke Rasa Juzukonyte dainoje „Štormai“, smuiko simfonija papuoštu kūriniu „Mus palieka angelai“ ar fortepijonine balade „Pasaulio kraštas“. Tuo tarpu kūrinių „Patriotinė daina“, „Pankuša“ ir „Grok Rock“ pagrindinė sudedamoji dalis – pankrokas, tačiau visas dainas jungia taiklūs tekstai ir, nepaisant skambesio įvairovės, melodingas skambesys.
Jubiliejinį albumą „XX" grupė „SIELA" išleido 2010 metais lapkričio 13 dieną kartu su kompanija M.P.3
2011 rusėjo mėnesį išleido pirmą savo diskografijoje koncertinę vinilo plokštelę „Visa matanti akis".
2015 balandžio mėnsį Išleido albumą „Širdis.Kryžius.Pasaga".
Įžengiant į jubiliejinius 30-tuosius kūrybinės veiklos metus, grupė išleidžia naują albumą „Vėtroje“.

Diskografija (CD/MC) :
„Vėjas nešantis naktį“ 1990 - (perleistas Guru rec. 2000)
„Prakeikimas” 1991 - Siela rec.
„Juodo opiumo žemė” 1993 - Art&Elektronics rec. (perleistas Siela rec. 2004)
„Už regėjimo lauko” 1994 - Bomba rec. (perleistas Bomba/Dangus rec.2003)
„Sielininkai” 1995 - Bomba rec.
„Tremtyje” 1997 - Eurostar rec.
„Tavęs man reikėjo” 1997 - Nova 96 rec. (perleistas Siela „ec. 2004)
„Eldorado” 2000 - virtual album. Siela rec.
„Dali” 2005 - Bomba/Dangus rec.
„Euforija" 2008 - M.P.3 rec.
„XX" 2010 - Siela/M.P.3 rec.
„Visa matanti akis" 2011 - Siela/M.P.3 rec.
„Širdis.Kryžius.Pasaga" 2015- Siela/M.P.3 rec.
„Vėtroje“ 2019 - Siela / Creative industries rec.
Show More
Genres:
Alternative, Rock, Gothic
Band Members:
Darius Juodka - drums, Aurelijus Sirgedas - vocal, guitar, Kostas Kriaučiūnas - guitar, Edvardas Kaluger - bass

No upcoming shows
Send a request to Grupė SIELA to play in your city
Request a Show

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

About Grupė SIELA

„SIELA“ – Lietuvos gotikinio roko pionieriai. Savo veiklą 1990 metais pradėjusi grupė tapo laisvės ir maištaujančios roko kartos simboliu. „SIELA“ yra viena nedaugelio lietuviškų grupių, kuri nenutilo, nepaseno ir liko ištikima pasirinktam keliui. Jau beveik 30 metų gyvuojanti grupė išleido ne vieną kultinį albumą.
Po ilgos pertraukos pasirodęs diskas „Dali“ nustebino išties stipriu gotikinio roko ir šiuolaikinės elektronikos lydiniu. Po "Dali" išleidimo „SIELA“ vėl grįžo prie grynos roko energijos - su sodriu gitariniu maištingumu, stipriai „sukaltais“ roko gabalais, kurių skambesys linksta net prie pankroko, tačiau vis su tuo pačiu gerai pažįstamu „sielišku“ nuoširdumu.
Na, o 2008 metų lapkričio mėnesį parduotuvėse pasirodė jau dešimtasis Lietuvos gotikinio roko grupės „SIELA“ albumas „Euforija“. Naujajam albumui per trejus metus įrašyta dvylika kūrinių. Jau vasarą buvo galima pamatyti dainos „Isterija“ vaizdo klipą, kuris jau pasirodė ir „MTV Baltic“ eteryje, o šiuo metu radijo eteryje skamba titulinis albumo radijo singlas „Euforija“, sėkmingai įsitvirtinęs radijo stočių sudaromuose topuose.
Lietuvos muzikos gerbėjus „SIELA" turėtų maloniai nustebinti savo naujų dainų įvairove - duetu su operos dainininke Rasa Juzukonyte dainoje „Štormai“, smuiko simfonija papuoštu kūriniu „Mus palieka angelai“ ar fortepijonine balade „Pasaulio kraštas“. Tuo tarpu kūrinių „Patriotinė daina“, „Pankuša“ ir „Grok Rock“ pagrindinė sudedamoji dalis – pankrokas, tačiau visas dainas jungia taiklūs tekstai ir, nepaisant skambesio įvairovės, melodingas skambesys.
Jubiliejinį albumą „XX" grupė „SIELA" išleido 2010 metais lapkričio 13 dieną kartu su kompanija M.P.3
2011 rusėjo mėnesį išleido pirmą savo diskografijoje koncertinę vinilo plokštelę „Visa matanti akis".
2015 balandžio mėnsį Išleido albumą „Širdis.Kryžius.Pasaga".
Įžengiant į jubiliejinius 30-tuosius kūrybinės veiklos metus, grupė išleidžia naują albumą „Vėtroje“.

Diskografija (CD/MC) :
„Vėjas nešantis naktį“ 1990 - (perleistas Guru rec. 2000)
„Prakeikimas” 1991 - Siela rec.
„Juodo opiumo žemė” 1993 - Art&Elektronics rec. (perleistas Siela rec. 2004)
„Už regėjimo lauko” 1994 - Bomba rec. (perleistas Bomba/Dangus rec.2003)
„Sielininkai” 1995 - Bomba rec.
„Tremtyje” 1997 - Eurostar rec.
„Tavęs man reikėjo” 1997 - Nova 96 rec. (perleistas Siela „ec. 2004)
„Eldorado” 2000 - virtual album. Siela rec.
„Dali” 2005 - Bomba/Dangus rec.
„Euforija" 2008 - M.P.3 rec.
„XX" 2010 - Siela/M.P.3 rec.
„Visa matanti akis" 2011 - Siela/M.P.3 rec.
„Širdis.Kryžius.Pasaga" 2015- Siela/M.P.3 rec.
„Vėtroje“ 2019 - Siela / Creative industries rec.
Show More
Genres:
Alternative, Rock, Gothic
Band Members:
Darius Juodka - drums, Aurelijus Sirgedas - vocal, guitar, Kostas Kriaučiūnas - guitar, Edvardas Kaluger - bass

Get the full experience with the Bandsintown app.
arrow