Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon

Baboo Darabuka

134 Trackers
Track
About Baboo Darabuka
Genres:
Oriental Music
Band Members:
BABOO DARABUKA and DJ Benity, - Alban Sejdiu, - Mohamad Al-khazali, - Besnik Fetahaj - DJ Benity
Hometown:
Prishtina, Kosovo

Baboo Darabuka dhe DJ Benity janë tre djelmosha të ri, Albani, Muhameti dhe Beniti që performojnë një zhanër shumë më ndryshe nga të tjerët dhe i padëgjuar ndonjëherë në ...
Read More
No upcoming events
Track to know when Baboo Darabuka is playing near you.
Past Events
About Baboo Darabuka
Genres:
Oriental Music
Band Members:
BABOO DARABUKA and DJ Benity, - Alban Sejdiu, - Mohamad Al-khazali, - Besnik Fetahaj - DJ Benity
Hometown:
Prishtina, Kosovo

Baboo Darabuka dhe DJ Benity janë tre djelmosha të ri, Albani, Muhameti dhe Beniti që performojnë një zhanër shumë më ndryshe nga të tjerët dhe i padëgjuar ndonjëherë në ...
Read More