Find tour dates and live music events for all your favorite bands and artists in your city. Get concert tickets, news and RSVP to shows with Bandsintown.

Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists
Search for artists
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Phone icon
Get App
Artists & VenuesPromotersHelp
PrivacyTerms

Baboo Darabuka

143 Trackers
Track
About Baboo Darabuka
Genres:
Oriental Music
Band Members:
BABOO DARABUKA and DJ Benity, Alban Sejdiu, Mohamad Al-khazali, Besnik Fetahaj - DJ Benity
Hometown:
Pristina,Kosovo

Baboo Darabuka dhe DJ Benity janë tre djelmosha të ri, Albani, Muhameti dhe Beniti që performojnë një zhanër shumë më ndryshe nga të tjerët dhe i padëgjuar ndonjëherë në ...
Read More

Events in Your Area

No shows near you?
Ask to play in your city
Upcoming Events
No upcoming events
Track to know when Baboo Darabuka is playing near you.

Past Events

About Baboo Darabuka
Genres:
Oriental Music
Band Members:
BABOO DARABUKA and DJ Benity, Alban Sejdiu, Mohamad Al-khazali, Besnik Fetahaj - DJ Benity
Hometown:
Pristina,Kosovo

Baboo Darabuka dhe DJ Benity janë tre djelmosha të ri, Albani, Muhameti dhe Beniti që performojnë një zhanër shumë më ndryshe nga të tjerët dhe i padëgjuar ndonjëherë në ...
Read More