Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon

Urban Pulse Produkcija

23 Trackers
Track
About Urban Pulse Produkcija
Genres:
Producer, Bands
Hometown:
Skopje, Macedonia

Нашата продукција се занимава со: букирање на артисти, промоции, маркетинг, организирање на коктели за фирми, изработка на аудио/видео реклами, синхронизирање на реклами,...
Read More
About Urban Pulse Produkcija
Genres:
Producer, Bands
Hometown:
Skopje, Macedonia

Нашата продукција се занимава со: букирање на артисти, промоции, маркетинг, организирање на коктели за фирми, изработка на аудио/видео реклами, синхронизирање на реклами,...
Read More