Bandsintown Logo
Telescope For The Blind

Telescope For The Blind

Mar 3rd 2018 @ Café Von Hatten

Randers, Denmark
phone
Get the full experience with the Bandsintown app.
arrow
Mar
03
Telescope For The Blind + Catch The Breeze at Café Von Hatten
Saturday, March 3rd, 2018
8:00 PM
2 RSVPs
Telescope For The Blind er et københavnsk band, bestående af musikere fra Danmark, Irland, Tyskland og England. Den seks mand store gruppe kombinerer indierock med bl.a. pop, folk og stadionrock til en charmerende, energisk og fandenivoldsk sammenblanding med fængende melodier. Denne sammenblanding har vist sig at være en succes og har ført til at gruppen har ageret support for både D-A-D, The Sandmen og Dizzy Mizz Lizzy. Med irske sanger Eamonn Rainey i front, smitter bandet publikummet med deres overdådige energi og skæve humor, så hver koncert bliver til en mindeværdig oplevelse. Telescope For The Blinds første to singler 'And I Know' og 'Vesterbro' har fået spilletid på danske og internationale radio stationer. Bandet har endnu to singler på vej i foråret og deres debut-EP senere i 2018.

https://www.facebook.com/TelescopefortheBlind

Catch the Breeze
Man er der med det samme! Fra første tone suges man ind i Catch the Breezes soniske landskaber. Lytteren løftes af melodiøse figurer, der river sig løs af rugende stemninger, og som slår lysende splinter i mørket.
Glow er titlen på debutalbummet med Catch the Breeze, der genremæssigt trækker bredt på shoegaze, postpunk og art-rock, men også mange andre stilarter. Glow udkommer den 16. marts 2018, og er opfølgeren til den selvbetitlede EP fra 2014.

Entré: 40,- / 20,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00