Bandsintown Logo
Saturday, November 18th, 2017
10:00 PM
1 RSVP
EL CUERO endelig til Moss!
Rockebandet fra Kristiansund feirer 10-årsjubileum i år, og i høst legger de ut på del 2 av jubileumsturneen. Året startet med utgivelse av det kritikerroste albumet «For All Remaining Days» med påfølgende konserter i hele landet. I høst fortsetter turneen hvor El Cuero skal feire sine 10 år som band, og nå gleder de seg til endelig å spille i Moss.

El Cuero har siden oppstarten mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine 6 album og hundrevis av konserter. Med røtter i den amerikanske rocken har bandet de siste 10 årene blitt hyllet som et av landets aller ypperste liveband. Bandet er et av Norges fremste formidlere av americana og gitardreven rock, og har på alle sine utgivelser utfordret sjangeren i flere retninger, fra sarte ballader til full-on rock 'n' roll og 8 minutter lange gitarsoloer. El Cuero har turnert flittig siden oppstarten og har vært en gjenganger på landets største festival– og klubbscener.

El Cuero består av:
Brynjar Takle Ohr (gitar/vokal)
Håvard Takle Ohr (trommer/vokal)
Tommy Reite (bass)
Vegard Strand Holthe (gitar/vokal)

Mossebandet Saturday City er tilbake med ny musikk etter et lite opphold og gleder seg villt til å komme tilbake til Tivolikjeller'n! Denne gangen med et splitter nytt album!

Brødreparet Magnus og Stian Gulbrandsen startet bandet som en duo og ga ut en selvtitulert EP, ble ukas urørt og singelen Catch a Flame fikk mye radiospilling.
Nå har de fått med seg Jan-Erik Hoel, Kristian Frøland og Håkon Oftung, utvidet til full bandbesetning og spilt inn et album bestående av 10 låter som befinner seg i Americana/rock landskapet. Her ligger det mye rutine og store forventninger når Saturday City er tilbake med sin første full-lengder.

Plata er mikset i Nashville av Mark Petaccia som bl.a har gjort Jason Isbell's «Southeastern».
Albumet kommer til høsten og gis ut på Pisco Records, men allerede nå er de 3 første singlene ute.
Låtene «Carry What I Can», «Losing My Mind» og «Land of Hearts» finner du på din lokale streamingtjeneste og er en forsmak på hva du vil høre på albumet og på konsert til høsten.