Bandsintown Logo
Saturday, October 14th, 2017
10:00 PM
10 RSVPs
EL CUERO tilbake til Tr.heim!
Etter en forrykende konsert på Byscenen tidligere i år er det en glede å ønske dette flotte bandet velkommen til Moskus.
Rockebandet fra Kristiansund feirer 10-årsjubileum i år, og i høst legger de ut på del 2 av jubileumsturneen. Året startet med utgivelse av det kritikerroste albumet «For All Remaining Days» med påfølgende konserter i hele landet. I høst fortsetter turneen hvor El Cuero skal feire sine 10 år som band, og nå gleder de seg til komme tilbake til Tr.heim. "Vi har spilt på nesten samtlige scener i Tr.heim opp gjennom årene, men aldri Moskus. Grunnen til at vi ønsker å spille her nå er fordi vi har hørt så mye bra om stedet og publikummet. Jeg tror vi vil passe utmerket godt sammen. Vi gleder oss veldig til denne kvelden", sier trommeslager Håvard Takle Ohr.

El Cuero har siden oppstarten mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine 6 album og hundrevis av konserter. Med røtter i den amerikanske rocken har bandet de siste 10 årene blitt hyllet som et av landets aller ypperste liveband. Bandet er et av Norges fremste formidlere av americana og gitardreven rock, og har på alle sine utgivelser utfordret sjangeren i flere retninger, fra sarte ballader til full-on rock 'n' roll og 8 minutter lange gitarsoloer. El Cuero har turnert flittig siden oppstarten og har vært en gjenganger på landets største festival– og klubbscener.

El Cuero består av:
Brynjar Takle Ohr (gitar/vokal)
Håvard Takle Ohr (trommer/vokal)
Tommy Reite (bass)
Vegard Strand Holthe (gitar/vokal)