Bandsintown Logo
DANCE
Oct 8th 2017 @ Fletcher Hotel Restaurant de Wipselberg
Beekbergen, Netherlands
I Was There
Get the full experience with the Bandsintown app.
Lineup:
Sunday, October 8th, 2017
4:00 PM
WINE, DINE & DANCE - ZATERDAG 7 OKTOBER 2017

EXCLUSIEF FEEST MET DJ YVES EAUX INCLUSIEF DINER
Op zaterdag 7 oktober zal de 7e editie plaats vinden van Wine, Dine & Dance (At The Mansion). Dit exclusieve feest met culinaire verwennerijen en topdeejay YVES EAUX vindt plaats in landhuis De Wipselberg. Het landhuis uit 1920 ligt midden in de Veluwse bossen van Beekbergen nabij Apeldoorn en is omringd door terrassen, volledig gemoderniseerd en smaakvol ingericht. Op het landgoed liggen tevens de kamers van het Fletcher Hotel. Voor gasten die van ver komen en/of niet terug willen rijden is er een speciaal hotelarrangement. 
(LET OP! Vorige edities waren uitverkocht, dus boek op tijd.) 

VOOR WIE IS DIT FEEST?
Dit feest is voor 25+ party people die van de mooie dingen in het leven houden: culinair eten, exclusieve locaties en bubbels!!!! :)
Er zijn in totaal slechts 200 kaarten beschikbaar, dus gaan we voor ‘de vrienden-van vrienden-van vrienden’-methode. Wanneer iedereen een paar leuke mensen tipt over dit feest en zij doen dat vervolgens ook, dan hebben we uiteindelijk een supergezellig feest met alleen maar leuke mensen. Zorg dus dat je op tijd je vrienden hierover vertelt. Wij zijn tevens van mening dat een feest niet diep in de nacht hoeft te beginnen om leuk te zijn. Vandaar dat we bijtijds beginnen zodat je ook nog wat aan je zondag hebt.

PROGRAMMA
19.00 uur. Ontvangst met een welkomstdrankje van het huis. DJ LEO VANDERWEIJDEN begint met zijn chill-out DJ set. LEO draait onder andere voor Hed Kandi en Pacha in Kaapstad en is een muziekliefhebber pur sang. 
19.30 uur. Aanvang diner. CHEF-KOK MARCO en zijn team gaan rond met heerlijke internationale gerechtjes tijdens de walkingdinner. Je kiest iedere keer wat je lekker vindt en pakt zoveel je wilt. 
21.30 uur tot circa 01.00 uur. Topdeejay en award winning remixer YVES EAUX zal een extra lange set draaien op het geweldige geluidssysteem van DSA-AVL. YVES is bekend om zijn zwoele en zeer dansbare deep- en techhouse waarmee hij wereldwijd scoort. Van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami. Zijn set zal worden vergezeld met videobeelden van VJ HANS BIJLOO. 
01.00 uur. After Hours At The Chill-Out Bar. Relaxen onder het genot van een drankje met gratis finger-food. 

TICKETS
Een beperkt aantal early bird tickets is online verkrijgbaar voor € 32,50 per stuk per persoon (incl. BTW en excl. reserverings-/betalingstoeslag).  
Regular tickets zijn verkrijgbaar voor € 37,50 per stuk per persoon  (incl. BTW en excl. reserverings-/betalingstoeslag).
Een ticket is inclusief:
-       Welkomstdrankje
-       Diner (*)
-       Feest
-       After Hours at the Chill Out Bar (met gratis finger-food)
Drankjes zijn voor eigen rekening en kunnen met muntjes worden afgerekend. Aangeschafte munten kunnen na afloop weer worden teruggewisseld.
Op het terrein kan gratis geparkeerd worden.
 (*) Mocht je vegetarisch willen eten, een speciaal dieet volgen of allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, geef dit dan op bij het bestellen van de kaarten en maak het kenbaar bij het bedienend personeel tijdens het diner op de avond zelf. De chefs van SMAAKMAKERS houden hier graag rekening mee. 

DRESSCODE
Feestelijk 

HOTELKAMERS
Op loopafstand van het landhuis liggen de eenvoudige, maar keurige kamers van het Fletcher Hotel.
Een hotelkamer kost € 62,50 per kamer (incl. BTW en excl. reserverings-/betalingstoeslag) en kan alleen online besteld worden. Bij inchecken dien je nog ter plaatse € 2,50 toeristenbelasting per persoon te betalen. Deze speciale aanbieding geldt uitsluitend voor bezoekers van Wine, Dine & Dance.
Het arrangement is inclusief:
-       Overnachting voor 2 personen in een hotelkamer van Fletcher Hotel ‘De Wipselberg’. 
-       Extra bronwater op de kamer.
-       Laat ontbijt voor twee personen (tot 12.00 uur).
-       Late check-out (tot 14.00 uur).
-       Gratis WIFI.
-       Gebruik van het overdekte zwembad op zondagmiddag.
-       Gratis parkeren zolang je wilt, zodat je op zondag nog een wandeling kunt maken in de prachtige bosrijke omgeving.
-       Check-in op zaterdag vanaf 15.00 uur. 

FAQ
Heb ik een ID nodig en is er een leeftijdsgrens?
De leeftijdsgrens is 25+. Er kan altijd naar een geldig ID gevraagd worden.
Kan ik mijn ticket overdragen aan een andere persoon?
Je mag tickets bestellen voor je vrienden en/of zakenrelaties onder jouw naam. Wel dien je dan hun namen op de order in te vullen. Oneigenlijk gebruik van tickets maakt deze ongeldig.
Moet ik mijn ticket geprint meenemen?
Tickets worden bij de entree gescand. Dit kan vanaf een papieren ticket, maar ook vanaf je smartphone.
Wat is het restitutiebeleid?
Tot 5 werkdagen voorafgaand aan het feest kun je per email restitutie aanvragen. Dit doe je door de mail met je tickets te beantwoorden.
De naam op het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?
Bij het scannen van je ticket verwachten we dat jij degene bent die op de ticket staat.
Ik heb al wat alcohol gedronken. Mag ik nog naar binnen?
Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten. Restitutie is dan niet meer mogelijk.
Mag ik eigen eten, drinken en/of drugs meenemen?
Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen. Geef vooraf per email aan ons door wat je eventuele eetbeperkingen of allergieën zijn. Daar houdt ons chef rekening mee houden.
Tijdens het feest geldt een zero-tolerance beleid voor gebruik, verhandelen of bewerken van alle soorten drugs. Bij misbruik zijn wij verplicht melding bij de politie te maken en je verdere toegang tot het feest te ontzeggen zonder enige restitutie.
Wat moet ik doen bij eventuele calamiteiten en/of ongeregelheden?
Volg alle instructies van het personeel op. Wij hanteren een zero-tolerance beleid tegen elke vorm van geweld en/of bedreiging en zullen je verdere toegang tot het feest ontzeggen zonder enige restitutie.
Ik heb schade ondervonden tijdens het feest of op het hotel-terrein
Bezoek van het feest en de feestlocatie gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel of schade oplopen, dan kan de organisatie van Wine, Dine & Dance, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk gesteld worden.