Bandsintown Logo
Nov
18
Rock the Night
Saturday, November 18th, 2017
7:00 PM
Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor.

Årets artister på scenen behöver egentligen ingen närmare presentation.

Kee Marcello - redan en legend på rockscenen, en fantastisk gitarrist med en makalös karriär bakom sig i rockgruppen Europe.
Nina Söderqvist, rock- och musikalartist med tuffa turnéer och musikalsuccé på West End i bagaget.
Stefan Odelberg, makalös magiker och underfundig underhållare.
Johan Boding, en unik röst, förevigt förknippad med Queen och Freddy Mercury


Vi ger allt och lite till! Julshowskvällen på Sundspärlan har bara börjat när du stiger in i den mysiga och välkomnande foajén.
Och efter god mat och en fartfylld show, så väntar en efterfest som heter duga. Stanna kvar på stora dansgolvet och ta del av nostalgihitsen som vår grymma Dj slänger fram på skivdisken. I någon av våra stora barer kan du köpa en god drink. Ta kanske mod till dig att sjunga karaoke i schlagerbaren? Allt är möjligt denna kväll.

Givetvis kan man redan nu boka platser, Du som varit hos oss innan, vet ju att vi levererar kvällar av hög klass. Först till kvarn för bästa platser. Showkvällar fredagar och lördagar kl 18.30. 17 november - 16 december.

Du vet väl att det även finns hett eftertraktade VIP-platser att boka? De kostar 1195 kr pp och innebär en egen vrå med plats för 10-14 personer, Här får man extraordinär service och unik exklusiv underhållning av våra artister. Endast ett VIP-paket per kväll finns att boka.

bokning@sundsparlan.se


EFTERFEST MED FRI ENTRÉ
Det bästa av allt är att vänner som vill ansluta kan göra det alldeles gratis. Vi bjuder nämligen på efterfesten för alla, så låt kvällen fortsätta i glada vänners lag.