Bandsintown Logo
Friday, November 24th, 2017
7:00 PM
8 RSVPs
End Of The Dream
Onlangs is het nieuwe album van deze progressieve symfonische metalband uitgebracht en laat horen dat de Bosche band klaar is voor het grote publiek. In de afgelopen twee jaar hebben ze diverse podia door geheel Europa aangedaan en geopend voor o.a. Leaves’ Eye en Delain. Een band die je nu nog in een kleinere zaal kan zien, dus grijp die kans!

Kingfisher Sky
Drummer Ivar de Graaf verlaat in 2001 Within Temptation om zich samen met zangeres Judith Rijnveld volledig te richten op de ontwikkeling van Kingfisher Sky. De band brengt zowel muziek die zowel te omschrijven is als sfeervol en hard als dromerig en rockend. De band is druk bezig met het componeren van album numero 4 en als je wil bijdragen dan kan dat, want er is een crowdfunding aan de gang om de plaat te financieren.

Blackbriar
De uit Assen komstige alternatieve metalband heeft wereldwijd al velen via Youtube weten te overtuigen met de videoclip “Untill Eternity”. De single is geinspireerd op de boekenreeks “Fallen” van Lauren Kate. De single staat op de EP ‘Fractured Fairytales’ die op 19 mei zal verschijnen.

Seven Waters
Het Hengelose gezelschap brengt melodische prog met een donker atmosfeertje. Na een succesvolle crowdfundingsactie werd er een videoclip geschoten voor “Hunter’s Prey”, geschreven voor het tweeluik van fantasy schrijfster Kim ten Tusscher. De band zal in 2018 hun debuut album opnemen.